mencoba untuk merasakan apa yang sedang, telah dan akan terjadi untuk kemudian menuliskannya dalam sebuah blog pribadi ini. Selamat membaca

Surat ulem (undhangan)

Mugi katur panjenenganipun:
Bapak/Ibu ______________________
ing ________________________

Assalamu’alaykum Wr. Wb.

Nuwun kanthi lumintuning sih nugrahaning Gusti Allah Ingkang Maha Agung, saha hanetepi sesanggeman ____________________________________________________________, kanthi andhap asoring manah, kepareng nyuwun sih kerawuhan panjenengan

dinten, surya : ___,___________
wanci tabuh : _______
papan : ___________

Ingkang saperlu ____

Ing wusana, awit saking karawuhan panjenengan, kula hangaturaken agenging panuwun ingkang tanpa utami.

Wassalamu’alaykum Wr. Wb.

Jawa Tengah, 05 Mei 2005
Atur taklim kula,      

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.